Sendo Aeolos – Multi Split Opsætningspakke – 18k Udendørsdel samt 2 Aeolos 9k Indendørsdele – Varmepumpe / Aircondition (Klimaanlæg)

22.995 kr.

På lager

Kølemiddel: R32
Kølerør Dimension: 1/4″ 3/8″
Kølekapacitet: 5300W
Varmekapacitet: 5600W
SCOP: 4.07
SEER: 7.07
Wifi: Ja
Vægt Udedel: 36kg
Lydniveau: 54db
Udedel Dimension: 920x400x620 mm
Spænding: 220-240v
Maks. rørlængde: 15 meter
Maks. højdeforskel: 10 meter
Kølemiddel Mængde: 1.1kg

Beskrivelse

Varmpumpe Opsætningspakke Multi Split Sendo Aelos – 18k

Indhold:

1x Sendo 18k Udendørsdelen SFM-18OU2-AU3E Multi Split fra Sendo

2x Aeolos 9k Indendørsdele – SFM-09ALSI2-AU1 Multi Split fra Sendo

Varmpumpe Opsætningspakke Multi Split Sendo Aelos – 18k

Udendørsdelen: 

Udendørsdelen SFM-18OU2-AU3E – Multi Split – 18k fra Sendo giver evnen til at tilpasse enheden til dine behov som er et kendetegn for Sendo-produkter. Multi Split – Connect vil tilbyde dig innovative forretnings- og hjemmedataløsninger. Med kompakte dimensioner for pladsbesparelse og tilslutning af op til 2 forskellige typer klimaanlæg vinder vi det vanskelige spil på omkostningsbesparelser uden at miste effektivitet og pålidelighed. Et eksternt drev til alle dine behov. R32 kølemiddel- og inverterteknologi dækker den alle dele af dit rum med Sendo-klimaet.

Indendørsdelen: 

Indendørsenhed Aeolos SFM-09ALSI2-AU1 fra Sendo, til flere klimaanlæg. Multi-split klimaanlæg har evnen til at forbinde en udendørs enhed til mere end en indendørsenhed. Dette er den mest økonomiske løsning til forskellige værelser og for at spare plads på vores balkon eller have. Vi skal dog sørge for, at udendørsenheden er tilstrækkelig med hensyn til strøm for at imødekomme behovene hos de tilsluttede indendørsenheder til deres samtidige drift. Derudover skal udendørsenheden placeres på et sådant sted, at længden af forbindelsesrørene til indendørsenhederne ikke overstiger den længde, der er angivet af producenten.
Installationen af enheden udføres på væggen og er den mest udbredte løsning til aircondition i hjemmet. Ideelt set bør den installeres i en højde på ca. 2 meter, så luften i rummet er jævnt diffunderet, men også altid placeret i en sådan position, at luften med aircondition ikke falder direkte på dig. Enhedens effekt er 9000 BTU og er velegnet til rum fra 13m² til 18m².

 

Se vores udvalg af luft til luft varmepumper

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 50 kg
Mærke

Wi-Fi

Med Wi-Fi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Andre kunder køber ofte også dette...

Vi sætter stor pris på vores kunders mening om os

Bedøm os på Trustpilot
0
    0
    Din inkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til butikken